20120820

Status update: 20.08.12

Видите ли dikka някъде, то веднага започвайте да си представяте Катерина Илич, със строгия си поглед и сериозните си приказки. Макар тя не винаги да е такава, пък и аз да нямам бяла коса и нейната фигура, реално моите постове тук ще са свързани главно със състоянието на форума - новости, важни съобщения, напомняния и разяснения относно проблеми. Това ще се случва поне веднъж на две седмици, а когато се съберат повече активни индивиди - веднъж на седмица.

Точно така, малко реализъм никога не е излишен. 

След тази прекрасна встъпителна реч да взема да се заловя за работа. И да взема и да вметна, че това, че нещата са важни не значи, че ще пиша като робот. Have fun while working, please.

Първо, напомням, че преди да започнете играта е не желателно, а задължително да се информирате относно това какво представлява Света. Не можете да паднете от небето и да не сте наясно с нищо, така само ще си просите наказания и ще ми създавате ядове като пишете и описвате глупости.
Необходимата информация вече може да сте видели и тук, но тя все още често се обновява, така че не спирайте да следите темата със съобщения във форума за последните поправки и допълнения.

Второ, тези, които вече имат герои, могат да започнат да разглеждат темите на Секторите и да си харесат къде ще е домът им. Той може да е там, където са писали в описанието на героите си (ако са) или да си харесате ново място, след като вече знаете как изглежда, и да го промените. След като всички градове бъдат описани темите ще се отворят и ще можете да се запишете и да създадете дома си. Естествено, няма да можете да пишете там докато не завършите Центъра, но това са само три години! При това роулплейски години.

Трето и последно, че взе да става дълго, предложенията никога не са излишни. Както виждате, все още градим нещата, така че няма да откажем да ни дадете някоя и друга идея. Имайте обаче в предвид, че не всичко предложено ще бъде одобрено.

Като за първа доза ви е достатъчно, така че ще приключвам. Не забравяйте да гласувате в класациите, защото за момента това е един от двата вида реклама, които можем да си позволим. Пък и ако вече имате герой, всеки глас който сте дали и отчели ще ви носи единици (ако не знаете какво е това, то значи определено трябва да прочетете тема Съобщения).
Другият е размяна на банери, така че ако имате рпг форум или пишете в такъв, който смятате, че може да се заинтересува от взаимна реклама, пишете в спирка "Реклама" за да се заемем с въпроса.

Няма коментари:

Публикуване на коментар