20120904

Status update: 04.09.12

Новото не е много, но все пак е напредък! Официално имаме и ментор по Древни езици, да ни е честит! -пауза за аплодисменти-
Освен това ми се ще да напомня, че началото на официалната игра зависи от набирането на ментори (което пък зависи от набирането на хора, няма да е излишно да ударите едно рамо и да гласувате в класациите или да размените някой и друг банер с някой форум). Това обаче не означава, че в момента не можете да пишете роулплей навсякъде в Тренировъчния център.

Плюс темите в Извън играта са винаги отворени и можете да пишете и в тях. Да си спамите, да се угоравяте, да играете. Вярно, че са малко, но съм ви дала официално разрешение сами да отваряте такива, стига да не се дублират с вече съществуващи, така че можете да "разкрасите" раздела така, че да ви е приятен.

О, и да напомня! Когато гласувате в класациите се отчитайте в темата "Бързи пари" в Спирка Реклама. Всеки ден ще можете да печелите единици, които по-късно ще ви свършат работа за различни предмети, или дори наем когато напуснете центъра. Никога не е твърде рано човек да започне да събира.

Това е всичко за последното двуседмичие. Ще се видим след още две седмици.
Всъщност, вие ще ме четете, аз ще ви пиша и никой никого няма да вижда, но това са подробности...

http://new-world-order.bulgarianforum.net/

Няма коментари:

Публикуване на коментар